Nyheter » 2011 » Mai » Vel gjennomført dugnad!

2011 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | April - Mai - September

Vel gjennomført dugnad!

04.05.2011

Takk til de som har bidratt den siste uka med klargjøring av grusbaner og vedlikehold på anlegget.

1. påskedag begynte jobben med å fjerne gammel grus fra banene og etter tirsdag kveld var de ferdige. Torsdag ble det kastet på ny grus på bane 2 og på lørdag ble det kastet på ny grus på bane 1. Så ble begge baner tromlet både lørdag og søndag. Lørdag ble også gjerdet rettet opp etter det kraftige vindværet for litt siden. Det samme ble porten ved kunstgressbanen som har vært bøyd lenge. Den gamle ballveggen ble kappet opp og kjørt vekk og en del kratt ble hugget og delvis ryddet bort. Noen hadde ødelagt noen planker i gjerdet og laget hull ved kunstgressbanen. Dette ble også tettet igjen.

Nå gjenstår det å kaste på sand på kunstgressbanen og fjerne resten av greiner og kvist i første omgang.

Vestfossen IF, Postboks 146 Vestfossen, 3320 VESTFOSSEN
Vestfossen Idrettsforening © 2009-19 Leder: Anette H. Solbakken - ledervif@gmail.com

Innholdsoversikt