Nyheter » 2014 » August » Klubbmesterskap 2014!

2011 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | April - Mai - August

Klubbmesterskap 2014!

14.08.2014

For første gang på mange år inviterer VIF Tennis til åpent klubbmesterskap.

Alle er velkomne til å delta, men det er selvsagt en fordel om man har spilt tennis tidligere og kan litt regler. Har man ikke det så er det bare å si ifra så kan man få litt instruksjon før man starter.

Vi starter fra onsdag 27. august og satser på å få spilt gruppekampene i løpet av 3 uker. Håper å kunne avslutte med grilling eller annen bevertning og en liten samling på en finaledag i strålende solskinn i midten eller slutten av september.

Det vil selvsagt også bli ordentlig premiering til de som kommer på de første plassene. Avhengig av påmelding kan det bli flere premier også.

Meld deg på til vestfossentennis@gmail.com med navn og kontaktinformasjon, samt en liten beskrivelse av eget ferdighetsnivå og alder. Av utstyr må man helst ha egen racket og tennissko. Tennissko kan være innesko eller andre sko med flatt mønster også.

Vi sees!

Vestfossen IF, Postboks 146 Vestfossen, 3320 VESTFOSSEN
Vestfossen Idrettsforening © 2009-18 Leder: Anette H. Solbakken - ledervif@gmail.com

Innholdsoversikt - Webpublisering og webdesign med Siteman CMS