Nyheter » 2016 » August » Nytt klubbhus!

2011 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | April - August - September

Nytt klubbhus!

08.08.2016

Vestfossen Idrettsforening var så heldige å få en gave fra Sparebank 1 Modum i 2015 til oppgradering av klubbhuset på tennisanlegget.

Arbeidet med klubbhuset ble påbegynt sommeren 2015 og ferdigstilt sommeren 2016. Gaven dekket materialinnkjøp og oppussingen har blitt utført på dugnad. Borte er nå den gamle kiosken med knuste vinduer og på plass er et bygg som inneholder et lite lagerrom og ellers er en åpen terrasse under tak. Her er alle velkomne til å bruke krakkene, enten man tar pause i en rusletur på turstien rundt idrettsanlegget, benytter seg av frisbeegolfbanen ved siden av, spiller tennis eller bare har lyst til å låne utegrillen til tennisgruppa og kose seg med middag ute en fin sommerkveld. Det eneste vi ber om er at man rydder opp eventuell søppel etter seg og holder området pent. Velkommen skal dere være og takk til Sparebank 1 Modum som gjorde dette mulig.

Vestfossen IF, Postboks 146 Vestfossen, 3320 VESTFOSSEN
Vestfossen Idrettsforening © 2009-18 Leder: Anette H. Solbakken - ledervif@gmail.com

Innholdsoversikt - Webpublisering og webdesign med Siteman CMS